ATV-forhandlerne inn som sponsor

ATV-forhandlerne inn som sponsor

Outdoormotor Tynset  AS og CF Moto går inn som nye hovedsponsorer i Femundløpet. Det kommer både organisasjon, frivillige og deltakere til gode. 

Outdoormotor Tynset, tidligere Tynset Bil & MC og deres leverandør CF Moto har valgt å gå inn som ny hovedsamarbeidspartner i Femundløpet 2020. – Tynset Bil & MC har jo vært med på laget i mange år, og CF Moto kom inn som sponsor første gang i 2019-løpet. I år inngår vi en avtale som er vesentlig høyere, både i kontanttilførsel og i form av premier. I år blir det ATV i premie både til vinneren av F650 og F450. Bare det er store verdier, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll. 

 

Hovedsponsoren går også inn med rabatt til alle frivillige og deltakere som ønsker å kjøpe ATV eller UTV fra CF Moto, på henholdsvis fem og sju prosent. 

– Bestilling må skje innen 1. mai i år, men levering kan skje senere om det er ønskelig, sier salgssjef Roar Nilsen i Outdoormotor Tynset. Flere av de ansatte i bedriften er allerede tungt inne i Femundløpet – som medlemmer av løypemannskapene. 

 

– Vi ønsker å gi en grei rabatt til alle som er involverte i løpet, og ønsker å benytte seg av muligheten. Det er viktig for oss å ikke bare være med og finansiere løpet, men også gi noe tilbake til deltakere og frivillige, forteller Nilsen, og spøker med at Femundløpet har blitt en god, gammel vane. 

– Det er morsomt å være med, og Femundløpet setter regionen vår på kartet. Det er fint for hele næringslivet, og det er mye trafikk i hele området i den perioden. Det gir ringvirkninger til alle, sier Nilsen. 

 

Jon Anders Kokkvoll er også enormt takknemlig for å ha friluftskjøretøyforhandleren med på laget videre. 

– Outdoormotor Tynset og CF Moto er sammen om dette, og det er ikke å legge skjul på at det er et vesentlig bidrag til å arrangere Femundløpet. De passer også godt inn i vår visjon og strategi å samarbeide med. At de i tillegg er lokale er bare en bonus, understreker Kokkvoll. Tynset-bedriften stiller også med sju ATV’er til sikring ved start.