ATV-leverandøren CFMOTO inn som ny 3-årig samarbeidspartner

ATV-leverandøren CFMOTO inn som ny 3-årig samarbeidspartner

Ikke bare Femundløpet er 30-års jubilant, men også vår nye samarbeidspartner CFMOTO. Avtalen er tre-årig og har en årlig verdi på seks-sifferet beløp for Femundløpet.

CFMOTO er verdens raskest voksende ATV-merke og har siden 2013 vært ledende i Sverige. Med uovertruffen kvalitet og konkurransedyktige priser tilbys et komplett utvalg på 400–1.000 cc. I 2018 var CFMOTO det tredje mest solgte ATV/UTV-merke i Norge.

CFMOTO har vært markedsleder i 6 år i Sverige og ble det 3. største merket i Norge i 2018. Det er 2.000 ansatte på fabrikken i Kina, med ett godt nettverk og delesystem.

– Vi har vekstambisjoner. Da vi ble presentert for Femundløpet, ble det fort avklart at vi ønsket å satse inn mot et for oss litt ukjent men spennende og voksende marked. Tynset Bil & MC er vår lokale forhandler, som 1. januar 2019 startet opp med CFMOTO i tillegg til Polaris. Vi stiller med syv ATV-er som skal sikre hundespannene fram til start, sier Max Remi Skøyum, Salgssjef i Norge.  I tillegg stiller vi og Tynset Bil & MC AS med to ATV-er som sammenlagtpremie for løpene 2018 og 2019 i klassene F450 og F650. Jeg gleder meg som en unge til å være til stede og oppleve hele Femundløpet, sier Max Remi Skøyen.

– For Femundløpet betyr det mye å få med en partner som ser verdien av et langsiktig samarbeid. ATV/UTV blir mye brukt under barmarkstrening med hundene. Kvalitet på karosseri, motor og bremser er viktig. At prisen ligger på ca. 1/3 i forhold til andre sammenlignbare merker har også betydning, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke Polaris for samarbeidet de siste årene, sier Kokkvoll.