ATV til vinnerne

ATV til vinnerne

Tynset Bil & MC sponser ATV til vinnerne i 2018 og 2019.

Tynset Bil og MC slår på stortromma og stiller med ATV i premie til sammenlagtvinnerne over de to neste årene i både F 400 og F 600. Det er den deltageren med lavest summert plassnummer i 2018 og 2019 som vinner premien. Hvis to deltagere har likt plassnummer etter to år er det den med lavest brukt totaltid som vinner.

Vi stiller med en 570 cc Polaris Sportsman 4×4 i hver klasse. Men vi må ta forbehold om modellendringer, for ATV’ene er jo ikke lagd ennå, ler Roar Nilsen som er salgssjef hos Tynset Bil og MC.

Tynset Bil og MC har bidratt til Femundløpet på forskjellige måter i en årrekke, helt siden løpet ble lagt innom Tynset kommune for første gang i 2006.

Vi synes det er moro å være med å bidra. Det er så utrolig mange frivillige som stiller opp år etter år, og da kan jo vi som en bedrift gjøre det samme også. Det er med på å skape blest om regionen, og vi skaper ting sammen. Vi synes det er veldig moro, forteller Nilsen.

Hundekjørere er en av kundegruppene til Tynset Bil og MC. De bruker i stor utstrekning ATV i hundetreninga om høsten og tidlig vinter. Få tilbringer nok så mange timer i året på setet til en ATV som hundekjørere som trener mot konkurranse. ATV er en engelsk forkortelse for «All terrain vehicle», og brukes om terreng motorsykler med fire hjul.

Vi markedsfører oss opp mot hundekjørere, og føler at her kan vi gi litt tilbake, sier Roar Nilsen.

ATV fra Tynset Bil & MC