Devold fortsetter som samarbeids­partner for Femundløpet

Devold fortsetter som samarbeids­partner for Femundløpet

På bildet: Reidar Antonsen fra Devold of Norway AS.
1 måned før årets løp er det klart at også i år stiller Devold som samarbeidspartner for Femundløpet. Devold vil bidra med «varme» premier m.m.

På bildet: Reidar Antonsen fra Devold of Norway AS.

– Vi har vært produsent av varme klær til jakt, fiske og friluftsliv i over 160 år.

Gjennom vår støtte til Femundløpet får vi testet og vist fram klærne våre i flotte, vinterlige omgivelser, sier en fornøyd Reidar Antonsen, salgsansvarlig Nord i Devold of Norway AS. Ullklærne kommer til å være en del av premiene som skal ut på banketten 13. februar. – Hundeløp her på en av Norges kaldeste steder er rett og slett en god arena for oss å vise oss frem, fortsetter Antonsen.
Reidar Antonsen og Devold of Norway har en god historie som samarbeidspartner for både Femundløpet og individuelle utøvere, og Reidar har lært sporten å kjenne. – Den sporten som bedrives krever mye av utøverne, dette er dedikerte og disiplinerte folk som driver en utrolig fascinerende sport, sier Reidar Antonsen

– Femundløpet er svært fornøyd med å ha med seg Devold også i år. Og som Devold er vi stolte, og mener at å ha med seg Devold på laget er med og gir oss troverdighet som arrangør av verdens største hundeløp, sier markedsansvarlig i Femundløpet, Eirik Bækken.