sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Enklere registrering av hundene under løp

Enklere registrering av hundene under løp

Er du en av dem som vil slippe styret med pass og vaksinekort? Nå kommer den digitale løsningen.

The Musher-appen og Femundløpet har gått sammen og utviklet første steg i digitalisering av RaceVet-funksjonen på løp.

Alle som ønsker full oversikt over vaksinene som kreves på løp kan nå få sin lokale veterinær til å legge inn vaksinene i appen. Du vil da ha full oversikt over om du har gyldige vaksiner i god tid før løpet starter. Når din veterinær har gjort vaksineregistreringen i appen vil karenstiden opp mot løpsstartstidspunktet bli automatisk fulgt opp. Appen vil gi deg varsel om siste frist for vaksinering før løp. Din veterinær til få en egen verifiseringskode.

Forenkler og forbedrer

-Racevet-tjenesten i Femundløpet har bidratt i utviklingen av appen. Vårt mål er både å forenkle og forbedre rutinene ved registrering av hundene under løp. Vi får noen henvendelser før løp fra deltakere som er usikre på om de har tatt de nødvendige vaksinene til løpet. Ikke sjelden ser vi at deltakere glemmer å ta med seg pass og vaksinekort. Vi har vært nødt til å avvise deltakere fra å delta grunnet manglende vaksinekort, vaksinering eller ikke innenfor karenstiden for vaksinen. Nå slipper de dette ved å benytte The Musher appen, sier sjefveterinær i Femundløpet Arild Magnus Jøssund og assisterende sjefveterinær Kjerstin Kolvik Iversen.

-Bruken av The Musher appen er gratis. Femundløpet ønsker å prøve ut denne løsningen i år for deltakere fra Norge. Skal du krysse landegrensen må vaksineringene også føres i passet. Vi håper på at flere løpsarrangører vil ta i bruk appen i kommende sesong , sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

 

Dersom du ønsker nærmere informasjon ta kontakt på facebook med The Musher.

Vi oppfordrer til å lese gjennom vedlagte presentasjon.

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex