sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

– Femundløpet 2021 blir et villmarksløp!

– Femundløpet 2021 blir et villmarksløp!

Koronapandemien har satt en stopper for det aller meste av sports-, og kulturarrangementer. Femundløpet har fått godkjenning fra Helsedirektoratet til å gjennomføre, og planleggingen av neste års løp er godt i gang. 

Daglig leder Jon Anders Kokkvoll og løpets Covid 19-koordinator Gro Åsne Lohn har jobbet med en ROS-analyse og tiltaksplan. 

– Den har vi nå har fått en godkjenning av. Frykten er at vi med å arrangere Femundløpet i verste fall får et smitteutbrudd. Det enkleste hadde vært å ikke arrangere Femundløpet 2021. Med den gode veiledningen vi får av helsemyndighetene, og åpning vi har fått for å arrangere løpet som hensyntar smittevernet, er en samlet løpsorganisasjon klare til å gjøre det aller beste, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll, og sier hverdagen må gå videre. 

 

Råere enn vanlig

– Det blir et annerledes løp – et løp mange har etterspurt og ønsket seg. Det blir like rått, eller kanskje en enda mer spektakulær opplevelse for deltakerne og publikum enn tidligere, lover Kokkvoll. 

Blant endringene som må gjøres av koronahensyn, er blant annet at starten flyttes ut av Røros sentrum, og til start fra egen bil på Moan og Gjettjønna. For F-650 og F-450 går starten fredag, mens F-Junior og F-200 starter lørdag. 

– At vi tar starten av Femundløpet ut av sentrum smerter oss. Vi, og mange med oss, er glade i de unike kulissene vi har hatt under gatestarten i Røros i mange år, sier Kokkvoll. 

 

-Villmarksløp for alle klasser

Den største endringen for deltakerne og deres team er at vinterens Femundløp blir et løp utelukkende med villmarkssjekkpunkter. Når deltakeren har kjørt ut fra start i Røros og kommer inn til sjekkpunktene, kan de ikke gå ut fra sjekkpunktet for å hvile og spise. Deltakeren må med andre ord hvile og spise sammen med hundene inne på sjekkpunktarenaene slik de trener på ellers på høsten og vinteren.  Sjekkpunktene vil organisere tilbud om bespisning, toaletter og trivelige bålplasser. 

– Jeg er rimelig sikker på at det vil bli utvekslet mange historier og skrøner rundt bålplassene, understreker Kokkvoll. 

 

Start og mål for alle klasser blir Røros.

Alle klasser vil i vinter ha start og målgang i Røros, sier Kokkvoll. Løypetraseen for F-junior og F-200 endres og vil gå fra Røros via Tufsingdalen til Tolga og retur til Røros.

– Responsen på frivillige som har ønsket å delta de siste årene har bare økt. Til vinterens løp legger vi nå planer der vi prøver å ta ned behovet for antall frivillige. Vi jobber nå med å planlegge et minimums- og maksimumsbehov av frivillige. Det er ulikt behov for hvert enkelt sjekkpunkt. Likedan legger vi plan for begrensede publikumspunkter på arenaene. Men ute langs traseen er det jo fritt fram for lavvocamper og bålplasser, sier Kokkvoll.

  

En av de største utfordringene, er veterinærene, hvor flertallet kommer fra land som per i dag er røde. 

– Hvordan tjenesten blir til slutt blir må vi se på framover, men det skal opp et forsvarlig nivå på hundevelferd. Løpet blir både tøffere og råere som arrangement, og skal gi gode opplevelser til deltakere, partnere og publikum. Vi må hensynta at vi ikke får smitteutbrudd, men det viktigste er å gjennomføre Femundløpet, understreker han. 

 

Flendalen blir sjekkpunkt

For F-650 blir den største endringen av løypa at sjekkpunkt Trysil flyttes opp i fjellbandet i Flendalen, og får navnet Flendalen-Trysil. Grenda Flendalen ligger to mil nord for Trysil.

Traseen til Orkelbogen for F-450 og F-650 blir trukket lenger vestover og flater ut ganske vesentlig, som medfører at distansen øker litt, men blir samtidig lettere å kjøre. 

– Vi er i en prosess og dialog med søknader om godkjenninger mot kommuner, grunneiere og fylkesmannen. FJunior og F200 går tilbake til slik som det var for tre år siden, med trasé om Tufsingdalen og Tolga. Det gjør vi for å forenkle logistikken til deltakerne og teamene.

Vi ser også at organiseringen på sjekkpunktene gjør at deltakerne må klare seg mye mer sjøl i 2021, der vi vil dele inn i soner for hver klasse, opplyser han. 

På selve sjekkpunktene blir det også egne tiltak som må klareres med de lokale helsemyndighetene. 

 Påmeldingen til neste års løp starter 1. oktober.

 

Mer digitalt

– Qrillpaws blir det samme som vinterens løp, eller enda større. Det blir TV-produksjon der vi nå planlegger å livesende fra alle klassene i størst mulig grad. Vi jobber nå med å legge planer for innholdsproduksjon fra regionen for Femundløpet. Jeg håper vi får landet en avtale med norsk tv-kanal i tillegg til internasjonal distribusjon. Når over 13 millioner unike seere så Qrillpaws og Femundløpet i vinter, har jeg store forhåpninger at vi får napp, sier Kokkvoll og minnes godt responsen etter TV2 sendingene fra Femundløpet 2017.

– 2020 ble året alle måtte ta i bruk digitale plattformer for å omgås og oppleve, og slik blir det også med Femundløpet, hvor vi satser enda sterkere på digital formidling.

 

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex