Femundløpet AS og Primar AS i Folldal inngår langsiktig samarbeid

Femundløpet AS og Primar AS i Folldal inngår langsiktig samarbeid

Primas AS og Femundløpet

Matprodusenten Primar AS i Folldal og Femundløpet AS inngår samarbeid.

Primar AS har vært med på flere sponsor- og samarbeidsprosjekter tidligere. Nå skal vi satse større gjennom Femundløpet. Femundløpet er et stort og kjent arrangement i Fjellregionen. Jeg tror at et samarbeid med dem er et godt valg for å øke kjennskapet til Primar AS i regionen, sier Sissel Opshaug, daglig leder i Primar AS.

Den første etappen på Femundløpet, fra Røros til Tufsingdalen vil heretter kalles Primaretappen, og vi gleder oss til å følge både den og resten av Femundløpet.

Primar er en familieeid matbredrift i Folldal, med fokus på å lage sunn ferdigmat av hjemmelaget kvalitet. Med sine 12 ansatte er Primar AS med sin produksjon av bacalao, en hjørnesteinsbedrift i Folldal.

Femundløpet er verdens største hundeløp, en sport hvor man må beherske naturens råskap på sitt tøffeste med godt trente hunder og optimal hundevelfred. Målet for oss begge er at vi skal bli sterkere og mer synlige sammen, sier daglig leder i Femundløpet AS, Jon Anders Kokkvoll.

Et samarbeid med Primar AS som en av regionens største matprodusenter som lager mat fra bunnen av, passer godt overens med langdistanse sledehundeløp, en sport hvor en ikke kan gå snarveier for å lykkes

Primar er midt i en intensiv produkt- og profilutvikling, så vi har mye nytt i «grytene», forteller Sissel. Å satse på en aktør som Femundløpet mener vi er strategisk riktig i den fasen vi er i nå. Vi gleder oss til å vise frem våre nye produkter. Primar skal ikke bare være bacalao lenger, avslutter Sissel fornøyd.