sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Femundløpet med i breddecup

Femundløpet med i breddecup

Kommende vinter er Femundløpet en del av breddecup i langdistanse hundekjøring sammen med MUSH Synnfjell, Gausdal Maraton, Hallingen og Vikerfjelløpet. 

 

Tanken bak initiativet er at en breddecup for langdistanse hundekjøring kan bidra til å skape motivasjon og konkurransemuligheter for nye kjørere og kjørere som ikke satser på toppnivå. Gjennom å delta i flere løp vil kjørere kunne samle poeng og oppnå resultater, skriver initiativtaker Alexander Kristiansen. 

– Vi ønsker at dette skal være et bidrag for nyrekruttering og bredde i sporten. Det skal være lav terskel for deltakelse, skriver Kristiansen på breddecupens facebooksider. 

Hvert enkelt løps regler gjelder for deltakelse i det enkelte løp. Deltakelse og fullføring per del teller, og fullført løp gir 10 poeng. I tillegg beregnes poeng ut fra plassering pr løp på denne måten: Plassering pr løp snudd på hodet. For eksempel 27 deltakere: plassering nr. 1 gir da 27 poeng, plass 27, 1 poeng. Den med flest poeng etter endt sesong er vinner av cup’en.

– Du trenger ikke gjøre annet enn å delta. Arrangørene vil koordinere sine resultatlister og slik se hvem som deltar og ut fra det oppdatere resultatlister for cupen, skriver Kristiansen. 

 

Flotte premier venter også for dem som deltar, blant annet en weekend for to på Røros hotell. 

Cupen arrangeres av Ringerike Trekkhundklubb, Torpa IL/Hundegruppa, Femundløpet, Hallingen Hundekøyrarlag og Gausdal Trekkhundklubb. 

– Tanken om en cup med mål om rekruttering og samhandling mellom flere arrangører er nyttig, sier daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll, og legger til at Femundløpet også planlegger et mulig løp i overgangen mars/april. For Femundløpet gjelder breddecupen for klassene F200 og FJr. 

 

MUSH Synnfjell 01.-03.01.21 

Gausdal Maraton 08.-10.01.21 

Femundløpet 05.-07.02.21 

Hallingen 19.-21.02.21 

Vikerfjelløpet 12.-13.03.21

 

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex