sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Flendalen – nytt sjekkpunkt i Trysil

Flendalen – nytt sjekkpunkt i Trysil

Etter to års drift med sjekkpunkt på elveisen i Trysil sentrum flyttes sjekkpunktet oppunder fjellbandet til bygda Flendalen om lag to mil nord for Innbygda.

-Fra vår første kontakt med ordfører Erik Sletten for tre år siden har Femundløpet følt seg velkommen til Trysil. Det er et uforløst potensial mellom Trysil som destinasjon og Femundløpet, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll.

– Å få etablert de nødvendige gode linker lokalt til samarbeid må det brukes tid på. Vi har fortsatt som mål å ha sjekkpunkt i Trysil kommune og håper at de naturlige samarbeidsaktørene i Trysil opplever oss som et positivt tilskudd til det som allerede er av arrangement i Trysil. Ungdomslaget Flendølen og Femundløpet har inngått en tre-årig samarbeidsavtale hvor det nye sjekkpunktet blir ved Vidsyn i Flendalen, sier Kokkvoll.

-Det er to vesentlige årsaker til at sjekkpunktet flyttes. Foreningen Trysil Skimuseum sa i vår opp avtalen da de fra nyttår legger ned foreningen. Løypetraseen ned til Trysilelva og elveisen ga større utfordringer enn hva som var forsvarlig for hundene og deltakerne. Mattilsynets rapporter de siste to årene etter tilsynet med Femundløpet ga også anbefalinger om tiltak til bedring av traseen, forklarer han.

Gode tiltak

-Skimuseets Venner med Jon Storfjord i spissen har de to årene de driftet sjekkpunktet på elveisen i Trysil sentrum gjort det på en god måte, understreker Kokkvoll.

Å gjennomføre Femundløpet 2021 var lenge i det uvisse etter at myndighetene mer eller mindre stengte ned alle idrettsaktiviteter i mars på grunn av koronapandemien. Helsedirektoratet åpnet tidligere i høst for at Femundløpet kunne arrangeres med å tilrettelegge for gode Covid-19 smitteverntiltak.

-Flendølene er klare til å drifte det nyetablerte sjekkpunktet i Flendalen. Vi har satt ned en egen komite som er godt i gang med planleggingen, sier sjekkpunktleder Webjørn Grambo.

– Det blir vel to tidsregninger i Flendalen heretter, en før og etter jakta og den andre før og etter Femundløpet smiler sjekkpunktlederen som selv er en ihuga elgjeger.

 

Ut i marka

Det er klassen F650, som kjører det lengste løpet, som vil ha sjekkpunkt i Flendalen.

– Det blir stor aktivitet ute på sporet og inne på sjekkpunktet fra tidlig morgen og utover dagen lørdag 6. februar, sier Grambo. Vi håper på at tryslinger, besøkende i Trysil og hytteeiere i Flendalen pakker sekken og drar ut i marka, eller besøker sjekkpunktet, for å oppleve det spektakulære hundekjøring er, sier Grambo.

-Vi følger samme trase i vinter fra Drevsjø til kommunegrense til Trysil. Løypetraseen i Flendalen vil følge store deler av det som blir oppkjørt som skiløypenett i bygda. Den vil gå i myrdraget vestover og gjennom Villroa hyttefelt. Fra sjekkpunktet i Drevsjø vil hundespannene legge ut på en distanse på 130 km via setergrenda Lillerøåsen til de sjekker inn i Flendalen, sier Femundløpets løypeansvarlig Linda Frost.  I Flendalen må deltakerne ta den første obligatoriske hvilen på seks timer.

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex