Hilsener fra ordførerne

Hilsener fra ordførerne

Femundløpet påvirker – og har ringvirkninger – i et stort geografisk område. Seks kommuner er med og drar lasset, og vi har fått hilsener fra noen av ordførerne:

Røros:

Det er en stolt ordfører som kan ønske både deltakere , sponsorer, frivillige og ikke minst publikum velkommen til verdensarven Røros og Femundløpet 2019. Det arrangeres i år for 30. gang og det er en både ungdommelig, nyskapende og livskraftig jubilant som kan ønske oss velkommen til flotte dager i regionen vår!
Jubilanten fortjener ekstra ros for det samfunnsansvar de viser ved å sette fokus på det arbeidet barnekreftforeningen gjør i tillegg til at samarbeidet med Medvandrerne setter en ekstra spiss på arrangementet. Her kan vi virkelig snakke om Femund 4all!
Velkommen til dere alle og til spennende og flotte dager og der drømmer både vokser frem og blir nådd!

Hans Vintervold
Ordfører, Røros kommune

Tynset:

Som ordfører i Tynset og leder av regionrådet ønsker jeg dere alle hjertelig velkommen til Fjellregionen og Femundløpet. Dette er en hilsen til deg som deltager, hjelper, arrangør, frivillig eller besøkende. Det er veldig mange flinke folk i arbeid gjennom hele året som bidrar til planlegging og gjennomføring av et slikt løp. Heldigvis har vi mange positive frivillige som legger ned enormt mange timer for at Femundløpet skal bli en suksess. Tynset og Fjellregionen er svært stolte av å få være en del av Femundløpet. Jeg ønsker å avslutte med å ønske alle involverte lykke til med de oppgaver de skal gjennomføre disse dagene i februar, og så ønsker jeg dere som har kommet på besøk noen begivenhetsrike dager. Håper Femundløpet bidrar til gode opplevelser for dere alle!

Merete Myhre Moen
Ordfører i Tynset og regionrådleder for Fjellregionen

Trysil:

Femundløpet inntar Trysil sentrum om få dager og vi gleder oss som tryslinger over at vi får dette tradisjonsrike hundeløpet tilbake, som et viktig sjekkpunkt i løpet. I år er det 30-års jubileum for Femundløpet, nærmere 130 deltagere og om lag 1600 hunder! Hundekjørerprofilen Robert Sørlie har 30 starter av 30 mulige og er en av mange kjente deltagere. Sist løpet var innom Trysil var i 1994 og en rekke frivillige ildsjeler fra Trysil skal nå sørge for at dette blir en spennende opplevelse for deltagere og publikum. Juniorklassen med framtidas hundekjører får målgang i Trysil og vi ønsker dere spesielt velkommen til Trysil!

Erik Sletten
Ordfører, Trysil kommune

Engerdal:

Engerdal Nasjonalparkkommune er stolt over å være vertskap for Femundløpet! Vårt Sjekkpunkt Drevsjø stiller som alltid opp med utrolig mange frivillige som sørger for en god velkomst for deltakere, hjelpere og tilskuere og med et allsidig program i Fjellvang på Drevsjø. Lykke til alle sammen! Vi gleder oss!

Lars Erik Hyllvang
Ordfører, Engerdal kommune

Tolga:

Tolga kommune ønsker alle involverte i Femundløpet lykke til med gjennomføringen! Femundløpet er en av regionens største begivenheter, og bidrar til synlighet, samhold og fellesskap for en flott sport hvor utholdenhet, lagbygging og klokskap er viktige verdier. En stor honnør til alle frivillige som bidrar for at alle skal få en best mulig opplevelse, og en ekstra takk til Medvandrerne og Barnekreftforeningen som gir dette en ekstra dimensjon. Vi gleder oss til ankomsten til vårt Sjekkpunkt Tolga, som alltid er klar til å ta imot alle på best mulig måte.

Ragnhild Aashaug
Ordfører