Tjenesten FEMUNDLØPET INSIDE leveres av:

Femundløpet AS
Tollef Bredals vei 13
7374 RØROS

Telefon: (+47) 480 11 564
E-post: post@femundlopet.no
Org.nr: 996 181 227

Kjøpsbetingelser for digitalt innhold

Med digitalt innhold menes data som blir fremstilt og levert i digital form, i denne sammenhengen innhold som redaksjonelt materiale i form av artikler på nett (tekst, bilde og filmer) samt strømmet innhold.

Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, kan leveres både i form av abonnement og som enkelttjenester, slik som medlemskapstjenesten FEMUNDLØPET INSIDE.

Når du kjøper deg tilgang til tjenesten FEMUNDLØPET INSIDE bekrefter du at all informasjon om deg er korrekt og at vi skal kunne bruke opplysningene iht. det som er i tråd med våre tjenester, iht. norsk lov. Vi har alle rettigheter til varemerker, patenter, designs, innhold og øvrige immaterielle rettigheter tilknyttet foretaket og nettsiden. Enhver form for kopiering el.l. er strengt forbudt og vil bli rettslig forfulgt.

Bortfall av angrerett ved levering av digitale enkelttjenester

Digitale innholdstjenester ønskes normalt levert så snart avtalen er inngått. I denne sammenhengen faller angreretten bort straks tjenesten FEMUNDLØPET INSIDE tas i bruk. Digitale innholdstjenester skiller seg på dette punktet fra levering av andre typer tjenester, der angreretten består inntil tjenesten er ferdig levert. For at angreretten ved kjøp av digitalt innhold skal falle bort, kreves at leveringen av tjenesten «er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.» Du må derfor hake av for at du godtar disse kjøpsbetingelsene ved kjøp av medlemskap for FEMUNDLØPET INSIDE.

Godkjenning av disse kjøpsbetingelsene medfører altså følgende for kjøperen:

“Jeg samtykker med dette i at jeg straks skal motta innlogging på tjenesten FEMUNDLØPET INSIDE i form av et brukernavn og et passord, og erkjenner samtidig at angreretten bortfaller så snart innloggingen/nedlastingen eller strømmingen starter.”

Funksjonalitet av tjenesten FEMUNDLØPET INSIDE

 • Språket i tjenesten er norsk.
 • Tjenesten leveres som en mulighet til innlogging på medlemssider med passordbeskyttet innhold på www.femundlopet.no.
 • Tjenesten har en varighet fra tidspunktet når kjøperen betaler for innlogging og fram til 1. mars 2018.
 • Tjenestens innhold (tekst, bilder, film) oppdateres av redaktører for Femundløpet AS fortløpende mens Femundløpet 2018 pågår.
 • Bruk av tjenesten forutsetter følgende av brukeren/kjøperen:
  • at brukeren godtar at hans/hennes brukertrafikk spores av statistikktjenester av typen Google Analytics. Se også informasjon om informasjonskapsler på denne siden.
  • at brukeren har en fungerende tilkobling til Internett.
  • at brukeren benytter en moderne nettleser av typen Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari som har versjonsnr. utgitt ikke tidligere enn i 2017.
 • Tjenesten er begrenset til 1 bruker om gangen/1 stk samtidige innlogginger i tjenesten. Du kan med andre ord logge inn i tjenesten med ditt brukernavn og passord fra kun én (1) datamaskin eller nettbrett eller mobiltelefon om gangen. Tjenesten er personlig og skal ikke deles med andre. Medlemskapet er dermed eksklusivt for den registrerte brukeren og kan ikke benyttes av andre. Misbruk vil kunne medføre til stenging av tjenesten/medlemskapet og eventuell rettslig forfølgelse av Femundløpet og relevante myndigheter.

 

 

[style~="color:"]
[style~="color:"]