LARS MONSEN FYLLER PREMIEBORDET FOR JUNIORENE

LARS MONSEN FYLLER PREMIEBORDET FOR JUNIORENE

Eventyreren Lars Monsen har lansert sin egen kles- og  utstyrskolleksjon. «Et arsenal av hunde- og friluftslivprodukter hvor mye allerede er tilgjengelig på markedet, og langt flere produkter vil lanseres på løpende bånd. Produktene kan kjøpes her

Femundløpet og merkevaren Lars Monsen har inngått en ett-årig samarbeidsavtale med opsjon til forlengelse. Premiebordet til juniorene fylles med et utall av produkter fra kles- og utstyrskolleksjonen til Lars Monsen.

Se premielisten her.

For oss var det naturlig å ta kontakt med Femundløpet for et samarbeid. Femundløpet har en stor og god appell blant hundekjørere og friluftslivsinteresserte generelt. Det er et arrangement som mange er involvert i og ønsker å følge. Jeg kan nevne at vi har fått muligheten til blant annet til å fylle premiebordet til juniorklassen, framtidens hundekjørere, For oss er det naturlig. Jeg håper på det blir verdsatt, sier Lars Monsen.

Selv stiller jeg til start på F600 og har klare ambisjoner. Det er mitt 12. Femundløp. Femundløpet er et tøft og krevende løp for hundene og oss som kjørere. Det blir spennende å kjøre den nye traseen med Trysil som nytt sjekkpunkt, sier Lars Monsen.

Dette sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll om samarbeidet:

For Femundløpet betyr det mye å få en samarbeidsavtale med Lars Monsen. Spesielt er jeg glad for at vi kan få gitt juniorene nyttige og verdifulle premier. Samarbeidet vil bidra til økt oppmerksomhet og publikumsnysgjerrighet. Det er vi helt avhengig av.

TV-serien Lars Monsen og hundene har hatt flere innslag fra hans deltakelser i Femundløpet. NRK sender seks episoder i høst hvor vi helt sikkert får se opptak i søndagens episode fra Femundløpet 2018. Monsen kjørte da inn til sin beste plassering hittil i Femundløpet. Monsen har via tv-seriene klart å promotere og gjøre langdistansesporten interessant for folk flest.

At vi nå har fått til et samarbeid setter vi veldig pris på. Det blir spennende å se resultatlista fra vinterens løp, sier Kokkvoll