Ny prosjektmedarbeider i Femundløpet

Ny prosjektmedarbeider i Femundløpet

Iver Lillegjære

Femundløpet har gleden av å presentere Iver W. Lillegjære (45) som prosjektmedarbeider i perioden frem til løpet 2019 er vel i havn. Iver har en mangeårig bakgrunn fra skoleverket både som lærer og leder. Han har medieutdanning fra NTNU.

Femundløpet er et av de største hundesportarrangementene og jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på arbeidsoppgavene mine sammen med Jon Anders, sjekkpunktene, deltakerne og alle de frivillige som er involvert. Jeg vil være med å bidra til å gjør Femundløpet til et unikt vintereventyr i regionen. Målet mitt er at flest mulig skal få oppleve utfordringene, gledene og råskapen til hundekjørerne i den vakre naturen både langs løypa og live på nettet i 2019, sier en entusiastisk Iver.

Når Iver ikke sitter på kontoret i Veksthuset forsker han på Shakespeare, analyserer Bitcoin kursen eller jogger i naturskjønne omgivelser på Røros.