Ny sjekkpunktleder på Drevsjøvideo 

Ny sjekkpunktleder på Drevsjøvideo 

Lise Krokan Kverneng

Gleder seg som en logrende hund som venter på matmor!

“Jeg setter veldig pris på å bli kontaktet av den rutinerte staben på Drevsjø. De ønsket meg inn i rollen som sjekkpunktleder.
Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg som en logrende hund som venter på matmor.”

 Merk deg navnet – Lise Krokan Kverneng, med oppveksten i Røros, har funnet kjærligheten i Sømådalen og jobber som lærer i Engerdal kommune, har allerede rukket å bli godt kjent i bygda. Vi som kjenner henne har erfart at hun er humoristisk, driftig og utholdende. Vi har møtt henne som frivillig under Bergstadcupen og NM i ski på Røros. 

Drevsjø er et lite lokalsamfunn som har noen helt unike kvaliteter til samhold og dugnadsdrift. Femundløpet betyr mye for bygda. Nå blir det ekstra spennende i vinter når løpet har endring på den obligatoriske hvilen. Jeg håper at flere tar hvilen på Drevsjø. Vi skal ta godt imot alle deltakere og besøkende. Alle skal få den beste service fra oss, sier Lise og haster av vei for å se på oppstallingsområdet på Drevsjø. Vi må forberede oss sju, sier hun med et smil.

l samhold og dugnadsdrift. Femundløpet betyr mye for bygda. Nå blir det ekstra spennende i vinter når løpet har endring på den obligatoriske hvilen. Jeg håper at flere tar hvilen på Drevsjø. Vi skal ta godt imot alle deltakere og besøkende. Alle skal få den beste service fra oss, sier Lise og haster av vei for å se på oppstallingsområdet på Drevsjø. Vi må forberede oss sju, sier hun med et smil.