sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Stor interesse for Femundløpet

Stor interesse for Femundløpet

Lenge før påmeldingsfristen utløper i januar er allerede F200- klassen fulltegnet med 40 deltakere. Flere står allerede på venteliste.

– Det er jo rett og slett gørrartig. Etter flere oppfordringer de siste dagene skal vi ta en vurdering medio november om vi kan utvide klassen. Det er bare å melde seg på i F200 og sette seg på venteliste. Setter du deg på venteliste betaler du ingen ting før vi aktiverer din deltakelse. Erfaringsmessig er det noen som melder forfall og vi vil ta kontakt og tilby plass til den som står først på ventelisten, sier presseansvarlig i Femundløpet Liv Maren Mæhre Vold.

F200 ble første gang arrangert sist vinter og er et bredde- og rekrutteringsløp der en god opplevelse og gjennomføring er målet. Både FJunior og F200 er med i den nyetablerte Breddecupen som er et samarbeid mellom fire løpsarrangører i Sør-Norge.

– I de tre andre klassene er det ikke satt noe øvre tak på antall påmeldte. En knapp måned før fristen for å være med i første trekning av startrekkefølgen15. november, er påmeldingen veldig god.  Her er oversikt over påmeldte

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex