Tilbyr hundemassasje på støle løpshunder

Tilbyr hundemassasje på støle løpshunder

Hundemassasje

Hundemassørene Anneli Lauknes fra Optimal Hund i Tromsø, og Ingjerd S. Johansen fra Nidaros Hundemassasje i Trondheim har etter hvert blitt et fast innslag på Femundløpet. De kommer i år også. De kan tilby forskjellig behandling på løpshundene, slik som massasje, stretching, triggerpunktbehandling, mobilisering og laserbehandling. Mange hundekjørere har brukt å benytte seg av tilbudet, men mange har kanskje ikke visst at massørene har vært til stede, eller hva de har hatt å bidra med. Anneli og Ingjerd gleder seg i alle fall til å se både gamle og nye snuter i år.

Hva behandler de?

Vi går gjennom hele hundens bevegelsesapparat og behandler ut i fra det vi finner. Det være seg hovne håndledd, ømme skuldre og lenderygg, triggerpunkt/muskelknuter, stivhet i muskler, strekkskader eller seneskader, forklarer damene

Massasje og stretching forebygger skader, øker blodsirkulasjon, påvirker immunforsvar og gir raskere og bedre restitusjon etter hardt fysisk arbeid. Mobilisering gir økt bevegelighet i ledd.
Laserbehandling har effekt på muskelspenninger, blodsirkulasjon, immunforsvar, belastningsskader, seneskader, både kroniske og akutte smerter og hevelser.

Å komme i gang med behandling raskt etter løp har stor betydning for restitusjonen, mener Anneli og Ingjerd.

De er også i år så heldige at de får ha behandlingsrom i garderobene på Idrettsparken Hotell like ved målgang, og vil i år kun være her. I år vil de ta 250 kr for første hund og 150 kr for hund nummer to, tre og så videre fra samme eier. For behandling av hele spann avtaler damene både tidspunkt og pris på forhånd.

Vi håper dette kan bidra til å dekke utgifter vi har, siden vi ikke har noen annen finansiell støtte. Vi gleder oss til å dele opplevelsen med dere, avslutter hundemassørene.

Hundemassørene kan kontaktes på følgende telefonnummer: Ingjerd – 905 01 903, Anneli – 958 49 337