sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Vedum åpner Femundløpet

Vedum åpner Femundløpet

Senterpartileder og stortingspolitiker Trygve Slagsvold Vedum har takket ja til å åpne Femundløpet 2021. 

Vedum takket nylig ja til invitasjonen Femundløpet har sendt i samarbeid med Regionrådet for fjellregionen, og vil være tilstede for å åpne Femundløpet 2021 på starten for både F450 og F650 dersom løpet planlegges som forutsatt. 

Partilederen skal blant annet innlede lunsjmøtet om frivillighet og dugnad i et folkehelseperspektiv, i tillegg til å besøke Sjekkpunkt Tufsingdalen som driftes av Medvandrerne. Her planlegges det også at han kan få muligheten selv til å prøve seg som hundekjører! 

 

– Det er i seg selv veldig motiverende i disse covid-19 tider når en av landets mest profilerte politikere har takket ja til å komme. Besøket føyer seg inn i rekken av andre politikere som har vært på Femundløpet opp gjennom årene. Femundløpet er regionens største arrangement på tvers av kommune- og fylkesgrenser og har både en nasjonal og internasjonal interesse, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll, og mener at for regionalt reiseliv, bosetting og næring i Femundløpsregionen har Femundløpet har en klar betydning. 

– I 2020 hadde vi over 15 millioner som fulgte Femundløpet digitalt. Via samarbeidet med QrillPaws og Maverix når vi ut bredt internasjonalt med løpet. Jeg skal være så tydelig som jeg kan; Vårt mål er at Femundløpet bør inn på statsbudsjettet og med det være sikret en grunnøkonomi, understreker Kokkvoll.

 

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex