sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

– Vi venter i spenning

– Vi venter i spenning

Med omlag 140 påmeldte deltakere til årets Femundløp, venter vi nå bare på signaler fra sentrale myndigheter om løpet kan gå som planlagt.

Senest søndag kveld var sjekkpunkter og administrasjon i møte om situasjonen, og nå krysser alle fingrene for lovende signaler fra Regjeringen 18. januar.

– Vi følger situasjonen fortløpende. Vi har konferert og fått råd fra Helsedirektoratet og hatt en god dialog med alle kommunene løpet går i, og har fått tommelen opp for de planene vi har lagt for arrangementet, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll. Årets løp blir allerede betydelig annerledes enn tidligere, blant annet som et rent villmarksløp. Alt som kan skaleres ned – er skalert ned, fra behovet for frivillige på sjekkpunktene, til omlegging av starten og målgangen.

 

En omfattende tiltaksplan er utarbeidet for å sikre et smittefritt, trygt Femundløp for alle deltakere og involverte dersom myndighetene gir grønt lys kommende uke..

– De tiltak som ble iverksatt fra 4.januar ble varslet skulle ha en to ukers varighet. Hva som blir de gjeldende råd og retningslinjer fra neste uke er vi spente på. Femundløpet tar satt medio neste uke som deadline for en beslutning for gjennomføring eller avlysning. Vi registrerer at ulike større arrangement, som NM ski i Trondheim, har fått tillatelse.  Deltakerne er jeg minst bekymret for. Når de stiller på startstreken skal de være sykdomsfrie. De skal i utgangspunktet ikke være i befatning med andre før de har passert målstreken. De blir ute sammen med hundene hele tiden, natt som dag, og når de må hvile og sove, sier Kokkvoll.

 

Han understreker at det er mange hensyn som skal ivaretas med den kompleksiteten det er å gjennomføre verdens største hundeløp som Femundløpet er.

– De råd og signaler som blir gitt fra nasjonale og kommunale myndigheter vil være førende og avgjørende for oss. Da er det betryggende at lokale myndigheter har signalisert at de er fornøyde med våre smittevernsplaner for gjennomføring. Det vi minst av alle ønsker er at det på en eller annen måte kan oppstå koronasykdom blant våre frivillige eller deltakere og at dette kan spores tilbake til Femundløpet som en utløsende faktor. Ingen kan garantere men vi kan tilrettelegge smittevern på best mulig måte, fastslår han.

 

– I våre interne diskusjoner vi har hatt er det tydelig at vi har en ansvarlig lokalbefolkning for å bidra i dugnaden til smitteforebygging av korona. Det er frivillige som år etter år som stiller opp til “festen” og dugnaden. Noen har varslet at de ikke kan delta som frivillig grunnet arbeidsgivers retningslinjer for nærkontakter, eller av egne helsemessige årsaker. Det står det respekt av, sier Kokkvoll, og legger til at det samtidig er folkehøgskoler og videregående skoler som ønsker å bidra.

 

– Omlag tretti Medvandrere, som etter planen skal bidra i Tufsingdalen og Søvollen, blir delt inn i kohorter og setter seg selv i flere dagers selvpålagt karantene. Ved ankomst Os blir de koronatestet før de kjører videre til Tufsingdalen. Det viser litt hvilket engasjement og betydning Femundløpet har for mange, sier Kokkvoll.

I likhet med 2020-løpet, kan løpet følges i digitale kanaler, om enn i noe mindre skala enn i fjor.

– Femundløpet vil kunne følges minutt for minutt via gps-tracking for alle klasser. Mediamessig vil vi skalere ned,  men være synlig til QrillPaws, via Femundløp Magasinet til Rørosnytt og på egne plattformer, understreker Kokkvoll.

Interessen for Femundløpet er stor. I julen sendte kinesisk TV dokumentaren om Femundløpet, som ble publisert via QrillPaws, med stor interesse. Over 150 millionere skal ha sett dokumentaren.

 

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex