sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Viderefører mentorordningen

Viderefører mentorordningen

Erfaringene med mentorordningen fra Femundløpet 2020 ble betegnet som en suksess, og til neste løp videreføres den. 

Deltakere som ønsker råd og veiledning for å bli tryggere i rollen gjennom treningene i høst og vinteren, fòring, utstyr og gjennomføring av langdistanseløp, og spesielt Femundløpet, får en god mulighet til oppfølging fra nå av og gjennom løpet.

– Våre mentorer er håndplukket og har hver for seg og samlet en solid kompetanse som de vil bidra med. De kan gi noen svar og råd på veien mot Femundløpet, eller om du planlegger andre langdistanseløp i vinter, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll, og oppfordrer ferske kjørere til å ta kontakt. 

 

Ivareta nye kjørere

Mentorordningen er et tilbud for å ivareta nye hundekjørere, i tillegg til å bistå de som allerede har kjørt noen ganger men ønsker en sparringspartner. Mentorene gir ikke praktisk hjelp, men er forberedt på å svare på alle mulige spørsmål kjørerne måtte ha. 

– Som arrangør ønsker vi at kjørere føler seg mest mulig forberedt og trygge ved start. Mentorordningen er derfor en frivillig ordning hvor erfarne hundekjørere stiller seg til rådighet for deltakere på F-Junior, F-200 og F-450. Ingen spørsmål er for små, og de som ønsker veiledning eller en sparringspartner i høst og fram mot løpet er hjertelig velkommen til å ta kontakt, understreker Kokkvoll. 

 

Støttespiller

Under selve løpet følger mentorene klassene F-Junior og F-200, der de vil kunne fungere som en ekstra støttespiller for deltakere på alle sjekkpunkt.

Det bistås ikke med noe av praktisk karakter. Elementer for rådgivning kan for eksempel være treningslære, utstyr, sjekkpunktrutiner, foring, pakking, skader og mentale og individuelle faktorer. 

 

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex