sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

Vinner hyttetomt til 300.000 kroner

Vinner hyttetomt til 300.000 kroner

Når flendølene bestemte seg for å etablere sjekkpunkt ved Vidsyn i Flendalen, gjør de det med entusiasme og engasjement. Flendalen Sameieskog ANS gir en hyttetomt til verdi av 300 000 kroner i hyttefelt VILLROA som en gavepremie til Femundsløpet.

-Premien skal gå til den i F650 klassen som sammenlagt har den beste plasseringen etter at løpene i 2021, 2022 og 2023 er gjennomført. Videre er premien betinget av at denne klassen kjører til Flendalen i de tre kommende årene, sier styreleder Frank Robert Lund.

Hyttetomta ligger i Villroa hytteområde i Flendalen. Femundløpet passerer gjennom dette hytteområdet når hundekjørerne kommer inn i Flendalen og når de kjører ut igjen.

Egen tomt

Tomta er ei sjøleiertomt på ca. 1,5 dekar. Det er bilveg fram til tomta, og strøm og vatn er ført fram til påkoblingspunkter i nærheten av tomta. Tomta ligger vestvendt i fjellskogen på ca. 800 m.o.h.

Det er milevis med preparerte skiløyper, merkede turstier og sykkelstier i området.

-Gavepremien kom som lyn fra klar himmel og helt uventet. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke hadde hørt verken om bygda Flendalen, Villroa eller Flendalen Sameieskog før vi kom i kontakt med Tomas Bryn som kom inn som entusiastisk løypekjører for oss i Trysil kommune, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll.

Gave til alle

-Vi tror på dette som god markedsføring av Flendalen og Trysil. Femundløpet representerer det enkle, sunne og miljøvennlige friluftslivet som vi som leverandør av hyttetomter også ønsker å tilby våre kunder gjennom oppholdet i Flendalen. Videre ønsker vi gjennom vår gave å bidra til at sjekkpunkt Flendalen-Trysil blir til glede for arrangørene, hundekjørerne, publikum og grendas folk, sier Frank Robert Lund.

 

Se video fra Villroa her: https://www.youtube.com/watch?v=BEoS-5jlkbw

 

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex