Bilder fra Femundløpet 2024

Bilder fra Femundløpet 2024

Under Femundløpet 2024 benyttet vi oss av profesjonelle fotografer for å skape høykvalitets innhold. Fotografenes arbeid ble koordinert av Kobr, med Kristian Karset Broen og Andreas Kokkvoll i spissen. Alle fotografene jobbet natt og dag i takt med løpet og la ned en enorm innsats i å dokumentere deltagere, frivillige, samarbeidspartnere og arrangører m.m. Vi jobber med å få på plass en god løsning for å kunne gi alle innsyn til materialet dette arbeidet har skapt. Frem til dette er på plass, må dere kontakte fotografene selv. Vi kommer tilbake med informasjon når vi har klargjort en god måte å gjøre det tilgjengelig på.

Hvis du er interessert i å bruke bilder fra Femundløpet, oppfordrer vi deg til å respektere fotografenes arbeid og opphavsrettigheter. Ved å betale for bruk av bilder viser du ikke bare respekt for fotografenes innsats, men du sikrer også rettferdig kompensasjon for deres arbeid.

Profesjonelt arbeid

Fotografer legger ned tid, innsats og investering i utstyr for å skape bilder av høy kvalitet. Dette arbeidet bør verdsettes på samme måte som andre profesjonelle tjenester.

Opphavsrett og rettigheter

Fotografen eier opphavsretten til bildene de tar, og det inkluderer retten til å bestemme hvordan bildene blir brukt. Når noen bruker et bilde uten tillatelse, bryter de opphavsretten til fotografen.

Inntektsgrunnlag

Fotografering er ofte en inntektskilde for fotografer, og ved å bruke bildene uten betaling, undergraves fotografens mulighet til å tjene penger på sitt arbeid.

Respekt og anerkjennelse

Å betale for bilder viser respekt for fotografens arbeid og anerkjenner den kunstneriske verdien i bildene.

Når folk bruker bilder uten å betale, kreditere eller spørre fotografen, underminerer de ikke bare fotografens rettigheter, men de undergraver også fotografens mulighet til å fortsette å skape og dele sitt arbeid med andre.

For å finne bilder og informasjon om fotografene som har jobbet under Femundløpet, besøk gjerne følgende på Instagram:

Ved å kontakte fotografene direkte, kan du få tilgang til høykvalitetsbilder.

Les også: