Camp Tynsetingen / Dog-drop
Foto Hanne Nordskag

Camp Tynsetingen / Dog-drop

Oppdateringer kommer.

På Camp Tynsetingen vil det være mulig for kjørerne i F450 å sette ut hunder.
Handlere henter hundene her.

Camp Tynsetingen blir navnet på det nye tilskuddet til Femundløpet. Storsteigen videregående skole vil bemanne og drifte dog-dropen for kjørere i F450, mens lokalavisa Tynsetingen står bak fest og moro for store og små.

Dog-drop og aktivitetsområde etableres ved Glomma/Brua/campingen. Også andre steder i Tynset sentrum blir det liv og røre hele løpshelga.

Femundløpet er glade for initiativet som er tatt av Rørosnytt og Tynsetingen for å gjøre Tynset til noe mer enn dog-drop under Femundløpet 2022. Dette er starten på et samarbeid som vil utvikles og utvides i årene som kommer.

I samarbeid med Tynset Event skal lavvo og området rundt fylles av aktivitet og godt innhold for store og små. Vi kan nevne snøscooterkjøring for barn som en av aktivitetene våre partnere bidrar med Outdoormotor Tynset . Er isforholdene trygge nok vil det lages skøytebane.
Både lørdag ettermiddag/kveld og søndag vil området rundt dog-dropet fylles av folk og aktivitet.
Endelig program kommer når vi nærmer oss.

For Femundløpet er dette en god måte å styrke samarbeid og samhandling med Tynsets innbyggere og næringsliv, i tillegg til det allerede godt etablerte sjekkpunkt Orkelbogen som også ligger i Tynset kommune.

Arenakart

Dog Drop

Last ned kartet her.

Ansvarlig Camp Tynsetingen

Asgeir Røset
asgeir@tynsetingen.no
(+47) 916 92 748

Storsteigen videregående skole er ansvarlig for bemanning av dog-drop:

Harriet Larsen
harlar@innlandetfylke.no
(+47) 909 92 244

Veibeskrivelse fra Røros

Google: