Sjekkpunkt Drevsjø
Foto Alexander Galak

Sjekkpunkt Drevsjø

Her kan du lese mer om vertskommunen Engerdal

Tettstedet Drevsjø ligger Engerdal kommune i Innlandet Fylke – ved sørenden av Femunden midt mellom Røros og Trysil.

Her finner du næringsvirksomhet innen dagligvare- og bygghandel, samt aktiviteter som Blokkodden Villmarksmuseum, fotballbane, bilcrossbane og tennisbane. Drevsjøen er et yndet badested på sommeren, og på vinteren er det pilkestikka og skøyter som tas frem.

Femundløpet takker Engerdal kommune for at de støtter opp under arrangementet og Sjekkpunkt Drevsjø. Femundløpet hadde ikke vært det samme uten velvillige kommuner.

Mer om Drevsjø på Wikipedia

Ved sørenden av Femunden midt mellom Røros og Trysil ligger tettstedet Drevsjø, ett av to næringssentra i Engerdal Kommune i Innlandet Fylke.

Her finner du dagligvare- og sportsbutikk, kafeteria, bygghandel, helsesenter og bensinstasjon, samt aktiviteter som snøscooterløype, villmarksmuseum, bilcrossbane, fotballstadion, tennisbane og Drevsjømoen for bading om sommeren og pilking på vinteren. Drevsjø og området rundt er et yndet tursted sommer som vinter, med joggesko, fjellsko, jaktsko eller skisko – og nå også med scootersko!

Vi satser på liv og røre med aktiviteter og utstillere ute for små og store, med matsalg og resultatservice inne i Fjellvang og ikke minst speakertjeneste og live underholdning. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Sjekkpunkt Drevsjø, og til å følge hele Femundløpet som en del av QPAWS digitale TV-sendinger!

Program sjekkpunkt Drevsjø

Her vil du finne programmet når det er klart.

Nærmeste butikk

Joker Drevsjø. Ligger ca.100m fra samfunnshuset.

Nærmeste bensinstasjon

Fredheim bensin, har kortautomat. Ligger ca 700m mot Sverige.

Støttespillere på Drevsjø sjekkpunkt er
Statskog
Engerdal kommune
Eggen Grafisk
Femund Naturfoto
Svorka Aksess
Norgeshus v/ Femund Bygg - ingen nettside
Destinasjon Femund Engerdal
Engerdal Fjellstyre
Østlendingen

Veibeskrivelse for handler og publikum

Sjekkpunkt Tufsingdalen – Sjekkpunkt Drevsjø: Kjør sørover på vei 28 i ca. 24,5km. Sving venstre inn på vei 26 og følg denne i ca. 41km til Drevsjø. Herfra vil sjekkpunktet være godt skiltet og merket.
Total distanse ca. 65,5km.

Avstand fra toglinja til Drevsjø: Røros – Drevsjø 115km, ca 1,5t med bil. Det er ingen mulighet å reise kollektivt mellom Røros og Drevsjø. “Enkleste” vei er tog til Elverum og buss derifra til Drevsjø. Eller Trysil-xpressen fra Oslo S / Gardermoen til Trysil og bytte buss for videre reise til Drevsjø. Avstand fra Eleverum er ca 143 km og ca 1t 50min.
OBS! Stor elgfare i området!

GPS koordinater: 61.890906,12.033327
Sjekkpunktansvarlig: Tor Arne Midtlie, (+47) 959 81 833, tmidtlie@bbnett.no

Driver av sjekkpunktet: Drevsjø og Omegn Vel / Engerdal Sportsklubb

Veibeskrivelse fra Røros

Google: