Femundløpet inngår spennende avtale med Finnskogen Adventures

Femundløpet inngår spennende avtale med Finnskogen Adventures

I disse dager inngår Femundløpet AS og Finnskogen Adventures en spennende samarbeidsavtale.

Avtalen vil omfatte to sentrale områder:

  • Etablering av sponsoravtaler på vegne av Femundløpet AS.
  • Organisering og gjennomføring av eventer under Femundløpet 2024, i samarbeid med våre partnere.

Vi er svært glade for å ha fått med oss en aktør som har natur- og friluftsopplevelser som sin kjernevirksomhet. Sammen kan vi legge grunnlaget for at flere kan oppleve Femundløpet på nært hold. Magiske naturopplevelser kan bli tilgjengelig for flere.

Sponsorarbeid

Å sikre økonomien i Femundløpet er viktig både for løpet i 2024 og i årene som kommer. For å styrke det økonomiske fundamentet er vi avhengig av sponsorer som kan bidra på ulike måter, være seg i form av varer og tjenester og selvsagt rene penger som kan brukes for å legge til rette for de beste løpsopplevelser for alle.

Finnskogen Adventures har et stort nettverk som vil være utgangspunktet for deres sponsorarbeid. Og selvsagt vil arbeid opp mot partnerne Femundløpet allerede har med på laget, ha høy prioritet.

Og ikke minst har Finnskogen Adventures solid erfaring fra arbeid med å skape naturopplevelser. Kombinasjonen av nettverk og kompetanse gjør dette til en spennende samarbeidspartner for Femundløpet.

Finnskogen Adventures sier selv følgende opp samarbeidet:

«Femundløpet er verdens største hundeløp, som fordrer og utfordrer samspillet mellom menneske, hund og naturen. Finnskogen Adventures står for unike naturopplevelser, med både dyr, skog, fjell og hverandre.
Derfor ser vi at Finnskogen Adventures kan bidra med sin kunnskap og sitt nettverk og organisere sponsorer og partnere som ønsker å bidra til Femundløpet både økonomisk og med spennende aktiviteter til publikum.
Fra Finnskogen Adventures er Klaus Østmark, Tom Jensen, Wiebke Höfers og Stian Ringstad ansvarlig for dette prosjektet.»

Å synliggjøres gjennom Femundløpet

Sponsor- og partnerarbeid handler om gjensidig glede og nytte. Aktører som inngår partner- og sponsoravtaler med Femundløpet skal oppleve at det er positivt å assosieres med arrangementet og man skal kunne være stolt av at egen merkevare profileres gjennom Femundløpets arbeid, både før, under og etter løpet, ja hele året.

Samarbeid skaper vekst og muligheter.

Les også: