Femundløpet LIVE 2023

Femundløpet LIVE 2023

Velkommen til direktesendingene fra Femundløpet 2023. Denne gangen er det meget enkelt; gå inn på www.femundlopet.no. Det er det eneste du trenger å huske.

Takket være økonomisk støtte fra Innlandet Fylkeskommune ser nå Femundløpet LIVE dagens lys.

Fra vår nettside vil du bli ledet til vårt LIVE-senter hvor det vil vises livestream fra sjekkpunktene kontinuerlig gjennom løpet. Det vil være innslag fra løypa og selvsagt direktesendinger av alle starter og målganger i alle klasser. I tillegg kommer våre studiosendinger.
Vi vil følge opp også i sosiale medier og gi deg et hint hvis det skjer spennende ting på Femundløpet LIVE.

Samarbeidspartnere

Med egne krefter og kompetanse hos våre samarbeidspartnere skal vi sy sammen de beste live-sendingene fra Femundløpet ever. Det er ambisiøst, men vi prøver,
Avisa Arbeidets Rett – Retten, stiller med sitt crew og sin erfaring for å lage sendinger og reportasjer fra Femundløpet. Fjell-TV skal produsere sendingene, produsent vil være Marit Manfredsdotter fra Fakta Film AS.

I tillegg er det er mange aktører som skal levere sine bilder, reportasjer og film inn til produksjonen, koordinert av Andreas Kokkvoll og Martin Rindalsholdt.


Samarbeidet med QPAWS-appen gjør det mulig å vise tracking og resultater akkurat slik vi ønsker.

Studiosendinger

Utover streaming fra sjekkpunkter og live-sendinger av start og mål planlegges det for 2 studiosendinger pr dag. Her vil det bli intervjuer og oppsummeringer av status – og sikkert spekulasjoner om løpets utvikling. Nina Skramstad vil være ankeret i studio.

Tracking og resultatlister

I vårt LIVE senter vil du ha tilgang til tracking og alltid være oppdatert på utviklingen av løpene og se hvor i sporet alle kjørerne er. Denne oppdateres kontinuerlig med utgangspunkt i trackerenheten alle kjørerne har på sleden.

Gratis for deg, denne gangen…


Å lage livesendinger av høy kvalitet koster. Denne gangen vil det være kostnadsfritt for deg som følger med. Vi skal lære og utvikle, teste ut og evaluere, slik at dette blir et konsept det er verdt å betale for. Vi vil oppfordre våre følgere å gi en symbolsk donasjon via VIPPS for å støtte videre drift og utvikling av Femundløpet.