Frode Pedersen tildelt Femundløpets Frivillighetspris 2022

Frode Pedersen tildelt Femundløpets Frivillighetspris 2022

Ingen ting er artigere en å gi en annerkjennelse til personer som fortjener det. Rema 1000 Røros og Femundløpet overrakte torsdag 10.03.22 Femundløpets Frivillighetspris 2022 til Frode Pedersen. Fra vår gode samarbeidspartner Rema 1000 ble han tildelt gavekort, og årets trykk fra Femundløpet under en markering i lunsjpausen i bedriften.

En ting er i alle fall sikkert – Femundløpet er prisgitt og helt avhengige av frivillige som ønsker å bruke tid og ressurser. Frode tok i fjor høst kontakt med Femundløpet og tilbød seg å bidra. Som nytilflyttet hadde han ledig tid og ønsket å bygge nettverk. Han har erfaring som frivillig fra flere store arrangementer i Trondheim.
-Og bidratt har Frode gjort langt over det som kan forventes. -Det er ikke få timer han har brukt sammen med gjenget i enheten event og logistikk som har alt ansvar for halmhenting og utkjøring, reklamemateriell fra samarbeidspartnere og internlogistikk, sier eventkoordinator i Femundløpet, Kjell Morten Hansen.

-Du fortjener denne hederen og oppmerksomheten. Ditt bidrag til Femundløpet betyr mye, sammen med alle andre frivillige. Ikke bare betyr det mye for Femundløpet men det har også en indirekte betydning for trivsel og opplevelser når du bor eller besøker Røros, sa kjøpmann i Rema 1000 Røros, Nils Martin Tidemann

Femundløpets verdiløfte

Femundløpet ønsker å bidra til å fronte frivillige organisasjoner og deres betydning for enkeltmennesker og samfunn. Dette gjør vi gjennom aktivt samarbeid med Medvandrerne, Barnekreftforeningen og NVIO. Frivillige organisasjoner er arenaer for mestring, glede, mangfold og inkludering. Dette er verdier og praksis Femundløpet ønsker å profilere og bygge opp rundt. Våre arenaer skaper muligheter både for enkeltmennesker og organisasjoner.

Ingen sjekkpunkter hadde blitt det de faktisk er uten innsatsen til lag og foreninger lokalt. Sammen bygger vi sten på sten for levende lokalsamfunn i regionen. Aktivitet og opplevelser skaper fellesskap og glede. Sjekkpunktene gjør det lett og morsomt å være frivillig.

Vi ønsker å bidra til å utvikle nye nettverk og samarbeide på nye måter. Å bidra til fellesskap hvor en genuint kan være seg selv står sentralt. Der utenforskap kan være en utfordring, ønsker vi å bidra med inkludering og fellesskap som utvikler både Femundløpet og den enkelte. Å følge Femundløpet skal være en magisk reise som berører.

Les også:

Nardo bil -
Siva Fjellregionen  -
Galåvolden Gård - logo  -
Espegard logo -