Hvem vinner hyttetomt i Villroa?

Hvem vinner hyttetomt i Villroa?

Vi har helt siden før løpet i 2022 kunngjort følgende premie:

“Hyttetomt

Den som har best plassering sammenlagt i F650-klassen etter løpene i 2022-2023-2024 (hvis likhet, vil man se også på kjøretid) vinner en hyttetomt nær vårt sjekkpunkt i idylliske Flendalen i Trysil. Tomta er verdt hele 300.000,- kroner.”

Tomta er gitt av Flendalen Sameieskog.

En premie Femundløpet er svært glade for å ha på premielista.

Slik introduserer Villroa seg på sine nettsider:

Villroa er et tradisjonsrikt og veletablert hytteområde i Trysil. Her strekker skog, fjellvidder og villmark seg milevis nord- og østover. Kun tre timer fra Oslo kan du virkeliggjøre drømmen om en hytte du og din familie kan ha glede av i generasjoner.

Slik ser status ut før Femundløpet 2024

Pr. d.d. står det mellom Wærner og Sørlie, da hverken Niklas Rogne, Hanna Lyrek, Petter Jansen eller Mathias Scharer er å finne på startstreken i F650 2024.

Om Robert Sørlie og Thomas Wærner ikke fullfører vil prosjektet forlenges fram til vi har en vinner etter tre gjennomførte løp. Blir det en utsettelse til 2025 vil flere kunne være med i kampen.

Villroa Race og hundeløyper i Flendalen


Som mange av Femundløpets følgere er kjent med arrangeres årlig Villroa Race, med base ved forsamlingshuset Vidsyn i Flendalen ((drevet av Flendalen UL). Et populært og uhøytidelig løp på slutten av sesongen. Med utgangspunkt i Vidsyn kjøres det opp hundeløyper gjennom hele sesongen. Et eldorado for hundekjørere.

Sjekkpunkt Flendalen

Femundløpets lengste distanse, F650, har også et av sine sjekkpunkter nettopp i Flendalen og Vidsyn. Her legges det ned en fantastisk innsats for å lage et godt sjekkpunkt for hunder, kjørere og publikum.

Dette blir et ekstra spenningsmoment for F650 i 2024. Vi håper å kunne ønske Frank Robert Lund fra Flendalen velkommen til premieutdelingen i F650 for å dele ut akkurat denne premien.