Kanskje kjenner du allerede lukta?

Kanskje kjenner du allerede lukta?

La oss presentere Galåvolden Gård, ny partner av Femundløpet. Dette er første lokalmatleverandør som har inngått en partneravtale med Femundløpet. Det blir Rørosvaffel å finne både på Malmplassen og alle Femundløpets sjekkpunkter.

Et partnerskap som gagner både bedriften og løpet og ikke minst alle som kommer for å oppleve Femundløpet, enten som kjører, handler eller publikum. En varm vaffel i vinterkulda – det smaker.

Anita Rennemo på Galåvolden gård brenner for samarbeid og ser at et samarbeid med Femundløpet vil bidra til økt synlighet for bedriften. At dette er vinn vinn er det ingen tvil om. Slik partnerskap skal være.

Galåvolden Gård vil ha stand på Malmplassen hvor det blir salg av pinnevafler og kanskje en kopp kakao. Bålstekte vafler kommer nok også på menyen. Kanskje steker du dem selv?

All vaffelrøre på sjekkpunktene vil være sponset fra Galåvolden Gård. Det blir noen liter! Dette er direkte og dedikert støtte til lag og foreninger som driver sjekkpunktene, noe som understreker Anita Rennemos innstilling til samarbeidet med Femundløpet. Å ta jobben med å drifte et sjekkpunkt betyr både arbeid og inntekter i lokalsamfunnene langs sporet, å få sponset vaffelrøra betyr mye for de lag og foreninger som gjør denne store frivillige innsatsen. Vi er helt sikre på at dette blir suksess.

De kan mer enn vafler på Galåvolden Gård.
Galåvolden Gård er en ledende produsent av gårdsmat i Rørostraktene. Gården har blitt tildelt Bygdeutviklingsprisen, Årets Vekstbedrift i Fjellregionen, og blitt kåret til Årets lokalmatprodusent i Midt-Norge.

Foruten vafler produseres marengs, majones og egg, ost og is, sjokolade og ostekake.

Kanskje kan du i løpet av din Femundløpsopplevelse også bli vinner av produkter fra Galåvolden… Hvem vet hvem som blir de heldige.

Galåvolden Gård er også en del av lokalmatprodusentene i Rørosmat. 27 ulike podusenter har varemerket “Rørosmat”.

Les også: