Med poteavtrykk i hjertet

Med poteavtrykk i hjertet

Nå kan du se den første filmen i serien «Med poteavtrykk i hjertet».

«Med poteavtrykk i hjertet»

Gjennom serien ønsker vi å gi innblikk i hva hundekjøring er og betyr for mennesker og hunder og alle som på ulikt vis er involvert i arrangementet. Femundløpet er et arrangement som er langt mer enn et hundeløp. Det er med å sette en hel region på kartet. Arrangementet bidrar til utvikling og vekst. Poteavtrykk settes på mange vis.

Verdens største hundeløp har deltakere fra mange land og hundekjørere fra store deler av Norge tar turen til Røros og Fjellregionen for å oppleve naturen og konkurransen i sporet.

Før man kommer så langt som til startstreken legges det ned en betydelig arbeid. Å delta i løpet er i seg selv en premie for innsatsen som er lagt ned gjennom året. For mange er Femundløpet sesongens store mål, mens andre bruker det som oppkjøring til enda lengre løp som Finnmaksløpet.
For mange deltakere er den største målsettingen å komme til mål med gode opplevelser.

Serien «Med poteavtrykk i hjertet» skal speile både gleden og slitet, mestringsfølelse og samspillet mellom hunder og mennesker. Filmene skal synliggjøre hva som ligger bak både for arrangør og deltakere.

Serien «Med poteavtrykk i hjertet» skal speile Femundløpets verdier:

  • Likhet
  • Entusiasme
  • Fellesskap
  • Mestring
  • Naturopplevelser.

Abonnerer du på Femundløpets YouTube-kanal får du varsel når det kommer en ny episode.

Sammen skaper vi opplevelser og varige minner .

Les også: