Ny organisering av sjekkpunkt Røros
Foto Nadja Galak

Ny organisering av sjekkpunkt Røros

For litt tid tilbake ble det klart at Kjell Morten Hansen tar jobben som sjekkpunktleder for Sjekkpunkt Røros. Ikke akkurat et tradisjonelt sjekkpunkt, men arena for start og mål.

Som den som har ansvar for så mangt av smått og stort under Femundløpet er ikke Kjell Morten ukjent med hva dette innebærer. Han er en ringrev i organisasjonen og kjenner alle prosedyrer meget godt fra før. Det er en stor kabal som skal gå opp når nær 200 spann skal inn til oppstalling og ut i sporet via Kjergata.

Godt også å være trygg på hva som skal skje ved målgang når man har ansvaret for å gi alle spann den samme fine velkomsten når de krysser mållinja.

Kjell Morten Hansen
Kjell Morten Hansen

Med på laget for drift av sjekkpunkt Røros har Kjell Morten med seg solide krefter fra Femund Trekkhundklubb og Norsk Folkehjelp, avdeling Røros.

I tillegg er erfarne folk fra NVIO en viktig del av staben, med ansvar for bla sikrings-ATVer når kjørerne skal fra oppstalling til startstreken.

Skoleelever fra flere videregående skoler vil også være en vesentlig del av bemanningsplanen for Sjekkpunkt Røros.

Femundløpet er glade for å ha fått på plass en ny og sterk organisering av sjekkpunkt Røros med en god mix av erfarne og nye aktører.