Polaris and Outdoor Motor Tynset bidrar stort til Femundløpet
Foto Nadja Galak

Polaris and Outdoor Motor Tynset bidrar stort til Femundløpet

Det krever styrke og kraft for å holde igjen et mer enn ivrig hundespann før det slippes opp Kjerkgata. Outdoormotor Tynset har gjennom flere år lånt Femundløpet sikrings-ATVer. I 2022 er vi så heldige å få låne syv ATV/UTV med kjetting som sikringsmannskapene kan bruke for å få mer enn 150 hundespann trygt til startstreken. Vi har dem til disposisjon så lenge løpet varer, til små og store oppdrag. Sikkerhet for mannskapene i form av hjelmer leveres også fra Outdoormotor Tynset.


Gode, solide og kraftige kjøretøy som gjør det lett å være løpsarrangør.

Å skape og videreutvikle samarbeidet med næringsaktører i regionen er viktig for Femundløpet. Slik blir løpet noe mer enn et hundeløp, det blir en bidragsyter for å løfte fram og synliggjøre næringslivet. Samarbeid blir vinn vinn.

Premie fra Polaris

Hovedpremien til vinneren i F650 eller F450 er Polaris Sportsman 570 eps SP, gitt av Premie fra Polaris. Denne har en verdi på 118.875,- ferdig registrert.

En splitter ny ATV er gull for en hundekjører. Hele høsten er det dette som er verktøyet før sleden kan finnes fram når snøen kommer. Årets høst, men sein snø mange steder, har ført til en ekstra lang sesong med ATV. Å gjøre det lett å trene skaper glede og motivasjon. En Polaris Sportsman 570 eps SP bidrar til en enklere hverdag.

Takk til Outdoormotor Tynset og Polaris for godt samarbeid.

Les også: