Polaris og Outdoormotor Tynset bidrar stort til Femundløpet

Polaris og Outdoormotor Tynset bidrar stort til Femundløpet

Vi så det ved start i går, vi vil se det igjen ved starten i dag.
Det krever styrke og kraft for å holde igjen et mer enn ivrig hundespann før det slippes opp Kjerkgata. Outdoormotor Tynset har gjennom flere år lånt Femundløpet sikrings-ATVer. Også i 2023 er vi så heldige å få låne et stort antall ATV/UTV med kjetting som sikringsmannskapene kan bruke for å få alle hundespannene trygt til startstreken. Vi har dem til disposisjon så lenge løpet varer, til små og store oppdrag. Sikkerhet for mannskapene i form av hjelmer leveres også fra Outdoormotor T. Gode, solide og kraftige kjøretøy som gjør det lett å være løpsarrangør.

Å skape og videreutvikle samarbeidet med næringsaktører i regionen er viktig for Femundløpet. Slik blir løpet noe mer enn et hundeløp, det blir en bidragsyter for å løfte fram og synliggjøre næringslivet. Samarbeid blir vinn vinn.

Premie fra Polaris

Polaris Sportsman 570 (farge på premie kan avvike fra bildet)
Polaris Sportsman 570 (farge på premie kan avvike fra bildet)


Hovedpremien til vinneren i F650 er Polaris Sportsman 570, gitt av Polaris i samarbeid med deres forhgandler Outdoormotor Tynset.

En splitter ny ATV er gull for en hundekjører. Hele høsten er det dette som er verktøyet før sleden kan finnes fram når snøen kommer. Årets høst, men sein snø mange steder, har ført til en ekstra lang sesong med ATV. Å gjøre det lett å trene skaper glede og motivasjon. En Polaris Sportsman 570 eps SP bidrar til en enklere hverdag.

Takk til Outdoormotor Tynset og Polaris for godt samarbeid.

Les også: