Prosjekt hundeløyper i Flendalen i gang
Foto Dace Znotina

Prosjekt hundeløyper i Flendalen i gang

I kveld hadde vi en hyggelig prat med sjekkpunkt leder i Flendalen, Webjørn Grambo. Etter politisk behandling i “Hovedutvalg for forvaltning og teknisk drift” i Trysil kommune er det nå klart at Ungdomslaget i Flendalen kan begynne arbeidet med å tilrettelegge for hundekjøringsløyper i området. Løyper som skal være åpne for tilreisende og lokale hundekjørere hele sesongen, foreløpig ut mars hvert år.

Sjekkpunktleder Webjørn Grambo
Sjekkpunktleder Webjørn Grambo


Dette har de holdt på med en stund og er svært fornøyde med at de endelig kan komme i gang. Webjørn forteller at de nå bare venter på snø nok til å starte oppkjøringa. Ja, så må det ryddes litt da sier han, vi må ut med motorsaga. Den jobben starter dugnadsgjengen på rett over helga, også snøscooterpatruljen er klar til innsats.

Når løypa er klar for bruk, vil Ungdomslaget i Flendalen informere om det. Det vil også bli informert om muligheter for overnatting i området.

Ungdomslaget i Flendalen er spente på responsen på dette nye prosjektet og gleder seg til å komme i gang og til å ønske hundekjørere velkommen.

Det blir ca 10 mil med løyper som går både i skogs- og fjellterreng. Alt blir godt stikka og merka. Dette løypenettet vil bli et supert tilskudd for hundekjørere fra både fjern og nær.

Femundløpet ønsker Ungdomslaget i Flendalen lykke til med arbeidet og håper og tror at tilbudet vil bli tatt godt imot.

Følg med på Sjekkpunkt Flendalen sin Facebookside.

Les også: