Spennende nyheter kommer utover høsten
Foto Alexander Galak

Spennende nyheter kommer utover høsten

Påmeldinga til Femundløpet 2022 åpner 15.10.21. Planlegging og forberedelser er selvsagt i gang for lengst. Mye som skal på plass; sportslige avgjørelser skal tas, avtaler med grunneiere skal sikres og løypesøknader skal sendes. Planer for sjekkpunkter og arrangementer rundt på ulike arenaer er blant sakene det jobbes med om dagen.

Sportslig utvalg har hatt møte denne uka og bestemt at Femundløpet 2022 terminfestes i Norges Hundekjørerforbund. Det betyr at regelverket til forbundet gjelder. Femundløpets komplette regelverk inkludert regler for vaksiner vil oppdatert i nær fremtid.

Startdato for F650 og F450 er satt til torsdag 3.februar 2022, mens F200 og FJunior starter fredag 04.februar 2022. Det gledes til liv og røre i Kjerkgata.

Koronarestriksjoner og Covid19 er dessverre ikke et tilbakelagt stadium, enda. Det betyr at Femundløpet har en plan B hvis det viser seg at det fremdeles er restriksjoner når løpene skal gjennomføres i begynnelsen av februar 2022.

I tida som kommer skyter planlegging av både traséer, arrangementer og aktiviteter fart og vi lover å holde deg oppdatert, enten det handler om det sportslige eller det dreier seg om kultur. Følg med!

Les også: