Takk til Chamedia for innsatsen under årets Femundløp

Takk til Chamedia for innsatsen under årets Femundløp

Femundløpet har gjennom flere år utviklet et tett samarbeid med flere skoler, som alle gjør en uvurderlig innsats under gjennomføringa av løpet, ved start, på sjekkpunkter og ved mål og andre steder det er behov for ressurser.

I denne saken retter vi en spesiell takk til elever og lærere fra medialinja ved Charlottenlund videregående skole i Trondheim. 11 elever og 2 lærere var i arbeid døgnet rundt for å bistå oss med foto og film og oppgaver backoffice.

De hadde oppdrag med foto ved innsjekking, ved start og mål og var også ute og lagde små reportasjer som ble delt på liverace.no. Bildene vil snart blir lagt ut på våre hjemmesider (bedre sent enn aldri).

Iver hadde et viktig oppdrag knyttet til streaming og fikk høytidelig takk for det.
Iver hadde et viktig oppdrag knyttet til streaming og fikk høytidelig takk for det.


En av elevene hadde også svært viktige oppgaver i «inneredksjonen» i forbindelse med streamingen efra Bredalslibua og mål. Uten hjelp fra Ivar hadde dette blitt vanskelig å få til.

På jobb på ordentlig

Elevene fra Chamedia spilte en viktig rolle og gjorde en helt nødvendig jobb. En stor ressurs for oss, og viktig læring for dem. Å være i mediateamet under Femundløpet er ikke en øvelse, men en ekte jobb med deadlines og krav til levering. Dette mestret de suverent. Slikt blir det læring av.

Vi siterer fra en tidligere artikkel på våre nettsider:

“Skolesamarbeid – en viktig tradisjon i Femundløpet
Femundløpet har gjennom mange år bygget opp gode og solide samarbeidsrelasjoner til skoler både i og utenfor eget nærområde. Både elever og lærere ved skolene som er våre partnere er en stor ressurs for oss og er viktige bidragsytere for å gjøre Femundløpet mulig. «Skolefolket» er en del av vår store bank av frivillige.
Femundløpet er gull verdt som pedagogisk verktøy, teori og praksis, hånd i hånd.
I vårt samarbeid med både Innlandet og Trøndelag Fylkeskommune er synliggjøring skole- samarbeidet noe vi legger stor vekt på.”

Les hele saken her.
Se også saken om “Femundløpet som pedagogisk verktøy”

Foto Chamedia
Foto Chamedia