sex videos
xvideos porn niyemi bedroom.
tube anetta keys.

For media

Femundløpet er et langdistanse sledehundløp som går av stabelen hver vinter. Løpet starter i den historiske bergstaden Røros, som er på UNESCOs verdensarvliste. Daglig leder er Jon Anders Kokkvoll.

Akkreditering

Trine Haanæs
prosjekt@femundlopet.no
(+47) 920 88 797

Media/web

Liv Maren Mæhre Vold
press@femundlopet.no
(+47) 482 14 617

Akkreditering

Vi ønsker norsk og internasjonal media velkommen til Røros og langs traseen rundt i den vakre Fjellregionen, der hundespannene konkurrerer både mot klokka og seg selv. Mediedekningen av Femundløpet har i likhet med sportens popularitet vært sterkt økende de siste årene. Vi ønsker å invitere dere alle til å følge verdens største hundeløp og folkefesten i vinterlandet på fjellet!

Søk om akkreditering her >>

Media kan registreres på sekretariatet onsdag kl. 1700–2200, torsdag kl. 0800–1730 eller fredag kl. 0800–1030.
Adresse: Rørosvidda hotell (tidl. Idrettsparken hotell), Øra 25, Røros >>

Akkrediteringskort og vester skal brukes under hele arrangementet. Vestene må leveres tilbake på sekretariatet før avreise. Media må selv organisere og dekke reise, kost og losji (med unntak av partnerprogrammet).

Foto til redaksjonell bruk kan fritt lastes ned fra vår Flickr-konto før, under og etter løpet, mot kreditering av navn på fotograf.

Retningslinjer for media

Femundløpet ønsker å yte madia så god service som mulig og ser frem til et godt samarbeid. For at både gjester og lokalbefolkning skal få oppleve en best mulig folkefest, vær vennlig å følge funksjonærenes veiledning. Det er VELDIG viktig at INGEN beveger seg innenfor gjerdene under start og målgang. For eksempel kan et løst anker gjøre store skader på en fotograf med blikket festet i kamerasøkeren.

Før start: Det gis anledning til å intervjue kjørerne på Røros før start. Det bes om at det respekteres at enkelte kjørere ikke ønsker å avgi intervjuer tett opp mot eget starttidspunkt.
Under løpet og på sjekkpunktene: Kjører og handler skal ha anledning til å utføre de viktigste oppgavene på sjekkpunktet før de er tilgjengelige for media. All fotografering og filming bør skje uten at det forstyrrer teamet for mye. Alle sjekkpunkter har sperret av områder hvor hundene skal hvile, og bare akkreditert media har lov til å entre dette området.
Etter målgang: Det gis anledning til å intervjue kjører ved målgang umiddelbart etter at kjøreren har fått tatt seg av eget spann. Det opprettes egen mediesone ved målgangen som bare akkreditert media vil få tilgang til.

Pressemeldinger

Klikk på linkene under for å lese Femundløpets siste pressemeldinger.

Femundløpet i media

Medieinteressen for hundekjøring er stigende. Her samler vi noen av høydepunktene fra dekningen av Femundløpet. Om du har sett noen fine innslag fra Femundløpet må du gjerne sende oss lenken så vi kan dele de her.

NRK – Monsen og hundene

Norsk dokumentar. Lars Monsen skal bli verdens beste hundekjører. Skal han bli best, krever det langsiktig jobbing. Han har gitt seg selv fem år på å bygge opp hundespann, støtteapparat og seg selv.

NRK – Ut i naturen: Christine ett år etter

Naturen og hundene hjalp Christine til å bli rusfri, og hun gjennomførte det tøffe sledehundeløpet i Femund mot alle odds. Men hvordan er det med Christine ett år etter at hun kom i mål?

NRK – Ut i naturen: Siste etappe Frankmo

Nå gjelder det! Vi følger våre seks tidligere rusmisbrukere gjennom et av verdens tøffeste hundeløp. Elevene på Frankmotunet har bare hatt noen få måneder på seg fra den første kaotiske treningsturen til starten i Femundløpet.

NRK – Roar Kvilvang Norgesmester 2014

I nattens mulm og mørke kom Roar Kvilvang kjørende inn til Røros som førstemann av deltagerne i 40-mila i Femundløpet.

Jens i villmarka

Naturserie med Jens Kvernmo (32) som legger ut på en ett hundre og tjue mil lang hundesledetur fra Finnmark til Trøndelag. Jens har aldri kjørt hundespann før, men har likevel som mål å komme velberget hjem til Trøndelag med de seks hundene.

NRK – Ut i naturen: Danser med huskyer

Bjørnar Andersen (29) fra Elverum er en av Norges beste hundekjørere. Han debuterte i løpssammenheng som 14-åring, da han vant bronse i NM sprint. Siden har han vunnet både det 1000 kilometer lange Finnmarksløpet og det 600 kilometer lange Femundløpet.

NRK – Robert Sørlie

52 kjørere har nå 60 mil foran seg i Femundløpet. De skal gjennom syv kommuner og det er meldt både snøvær og kuling før beregnet målgang. En av favorittene i et av Europas tøffeste hundeløp er veteranen Robert Sørlie.

linsey special.helpful hints https://fuqvids.com
top desi girls
creepy neighbor uses drone.3xvideos.sex